Menu

Fleshlight

Fleshlight, de ultieme masturbator voor mannen!

Fleshlight

Wat is een Fleshlight

De Fleshlight is met maar liefst 7 miljoen verkochte exemplaren de meest verkochte masturbator voor mannen op de wereld. De Fleshlight lijkt op een zaklamp, vandaar de naam, maar als de schroefdop verwijdert wordt krijg je toegang tot de meest natuurgetrouw kunst vagina op de wereld. De Fleshlight voelt als een échte vagina, en in sommige gevallen ervaren mannen deze zelfs beter dan de “real thing”!

De binnenzijde is gemaakt van een super zacht, plooibaar “Real Feel Super Skin” dat zeer realistisch aanvoelt. De interne sleeve is te koop in verschillende texturen zodat elke vagina een uniek gevoel geeft. De Super Skin is een gepatenteerd materiaal en zijn niet-toxisch,  Phthalate-vrij, gemakkelijk te reinigen en slijtvast voor jaren plezier.

Fleshlight CollectionHoe gebruik je de Fleshlight

De Fleshlight is altijd gebruiksklaar! Je kunt echter wel het gevoel van de kunstvagina verbeteren door de sleeve op te warmen. Vul hiervoor een (was)bak met warm water en leg de sleeve hier enkele minuten in. Als de sleeve lekker op temperatuur is gekomen plaats je deze terug in de houder. Smeer de ingang in met wat glijmiddel (Alleen op waterbasis!) en je bent klaar om te penetreren. De combinatie van de Super Skin, glijmiddel en de warmte zorgt dat de penetratie niet meer van echt te onderscheiden is!

Leg de Fleshlight NOOIT in de oven of magnetron om op te warmen!

De levensduur

De hoge kwaliteit van materialen en de stevige behuizing zorgen ervoor dat je Fleshlight jaren mee kan gaan. Het is uiteraard wel belangrijk dat de sleeve na elke penetratie op de juiste wijze gereinigd wordt!

De Fleshlight schoonmaken

De interne sleeve is volledig waterbestending. Om de sleeve schoon te maken kun je deze uit de fleshlight behuizing verwijderen en uitspoelen onder stromend warm water. Laat de sleeve drogen in een goed geventileerde ruimte. Gebruik nooit zeep op de SuperSkin sleeve, maar bij voorkeur de speciale Fleshlight Wash Toy Cleaner.  Om het lekkere zachte gevoel te behouden over tijd kun je onderhoudspoeder over de sleeve strooien.

TIP! Als je geen zin hebt om de sleeve schoon te maken, gebruik dan een condoom!

Fleshlight

Een Fleshlight kopen?
Je kunt discreet en anoniem een Fleshlight kopen vanaf € 69.95. Bestel er ook wat glijmiddel op waterbasis en onderhoudspoeder bij, zodoende ben je bij levering direct verzekerd van fantastisch orgasmes en een jarenlange levensduur!
Fleshlightkopen.nl
Fleshlight wordt ook vaak gezocht met de volgende tags: flechlight, flesh ligth, flesh lite, fleshligh, fleshligt, fleshligth, fleshlite, fleslight

Kiiroo Product Video

Video van de maand