Menu

[:nl]Kiiroo[:]

[:nl]
Kiiroo Onyx en Pearl

Kiiroo – De nieuwste interactieve masturbator

Met de ontwikkeling van de Teledildonica producten van Kiiroo’s interactieve erotische producten gaat er een totaal nieuwe wereld voor je open. Kiiroo heeft een masturbator voor zowel mannen als vrouwen welke via bluetooth gekoppeld kunnen worden aan een tablet of smartphone. Hierdoor kun je elkaar lekker verwennen waar je ook bent! Intimiteit met je partner op afstand, ideaal tijdens zakenreizen of andere situaties waarbij fysiek contact niet mogelijk is.

Kiiroo Onyx – Speciaal voor de man

Voor mannen is de Kiiroo Onyx ontwikkeld. Dit betreft een zeer geavanceerde sex simulator met Bluetooth connectiviteit. Hierdoor is het mogelijk dat de partner deze op afstand bedient. Ben je alleen? Dan kan deze ook automatisch masturberen tijdens het kijken van een erotische film met Virtual Reality ondersteuning. Er is een hele serie pornofilms verkrijgbaar en met een Virtual Reality bril waan je je in de ruimte waar de sexfilm opgenomen bevind en doe je écht mee! Hou je van persoonlijke aandacht, dan zijn er ook webcam girls die de Onyx bediening graag van je over willen nemen!

Aan de binnenzijde van de Onyx zit de Pleasure Core, dit een een gepatenteerde masturbatie technologie. De Kiiroo Onyx is voorzien van een Fleshlight sleeve. Dit garandeert een zeer realistisch gevoel. Het simuleert het gevoel van een echte vagina! Binnen de schacht van de Onyx zitten tien ringen die automatisch samenknijpen om het gevoel van penetratie nauwkeurig na te bootsen. Elk van de 10 ringen kan individueel bedient worden en samenknijpen. Uiteraard is dit afhankelijk van de beweging op de ingebouwde touchpad, of de touchpad van een gekoppelde Pearl of video verbinding.

Teledildonica

Teledildonica is een verzamelnaam voor computergestuurde sexspeeltjes die, door al dan niet op afstand zijnde partner bedient kunnen worden.[:]

Kiiroo Product Video

Video van de maand