Menu

Fleshjack

Fleshjack, de lekkerste masturbator voor mannen!

fleshjack

We weten het allemaal, sex is niet altijd mogelijk als je er zin in hebt. Vreemdgaan met een andere kerel is ook niet altijd de meest ideale oplossing om je lustgevoelens te temperen. De Fleshjack is de oplossing en heeft altijd zin in jou!

Wat is een Fleshjack?

De Flashjack masturbator is speciaal gemaakt voor de man die van mannen houdt, of de man die het een keer wil proberen met hetzelfde geslacht zonder risico. Het principe is hetzelfde als die van de Fleshlight, maar de Flashjack koop je als heerlijke strakke kont of geil pijp mondje.

De Fleshjack zorgt voor een zeer natuurlijk gevoel dankzij de zachte binnenkant welke gemaakt is van speciaal gepatenteerd “Real Feel Super Skin” materiaal. Real Skin rubber is superzacht en speciaal ontwikkeld voor sex toys als de Pocket Pussy, Fleshlight en Fleshjack en voelt exact aan als echte huid. De Fleshjack insert is niet-toxisch, Phthalate-vrij, gemakkelijk te reinigen en bijzonder slijtvast.

Hoe gebruik je een Fleshjack?

Een Fleshjack is altijd gebruiksklaar en kan voorzien worden van een beetje glijmiddel (op waterbasis). Om het gevoel nog verder te verbeteren kun je de sleeve even in een bak warm water leggen. Het materiaal voelt na een paar minuten opwarmen nog realistischer aan!  De combinatie van de Super Skin, glijmiddel en de warmte zorgt dat de penetratie niet meer van echt te onderscheiden is!

Leg de Fleshjack NOOIT in de oven of magnetron om op te warmen!

De levensduur

De hoge kwaliteit van materialen en de stevige behuizing zorgen ervoor dat je Fleshjack jaren mee kan gaan. Het is uiteraard wel belangrijk dat de sleeve na elke penetratie op de juiste wijze gereinigd wordt!

De Fleshjack schoonmaken

De interne sleeve is volledig waterbestending. Om de sleeve schoon te maken kun je deze uit de fleshjack behuizing verwijderen en uitspoelen onder stromend warm water. Laat de sleeve drogen in een goed geventileerde ruimte. Gebruik nooit zeep op de SuperSkin sleeve, maar bij voorkeur de speciale Fleshjack Wash Toy Cleaner.  Om het lekkere zachte gevoel te behouden over tijd kun je onderhoudspoeder over de sleeve strooien.

TIP! Als je geen zin hebt om de sleeve schoon te maken, gebruik dan een condoom!

FleshJack

Een Fleshjack kopen?
Je kunt discreet en anoniem een Fleshjack kopen vanaf slechts € 62.50. Bestel er ook wat FleshLube glijmiddel op waterbasis en onderhoudspoeder bij, zodoende ben je bij levering direct verzekerd van fantastisch orgasmes en een jarenlange levensduur!

Fleshjack wordt ook vaak gezocht met de volgende tags: flechjack, flesh jack, flesjack, flashjack

Kiiroo Product Video

Video van de maand