Menu

Pocket Pussy, Kunstvagina of Fleshlight Masturbators voor mannen!Pocket Pussy is de website over mannelijke seks toys zoals de Pocket Pussy, kunst vagina, Fleshlight, Fleshjack, sex toys en masturbators voor mannen.

Als je jezelf wilt verwennen of verwent wordt door een ander, het is altijd leuker en spannender met een Sex Toy. Masturberen met de hand gaat tenslotte ook weleens vervelen.

De male sex toys in ons assortiment zijn niet alleen geschikt voor tieners die wat ervaring op willen doen of eenzame mannen!

Ben je getrouwd en wil je zonder vreemd gaan toch een keer een ander poesje proberen, dan is dat prima te toen met een Pocket Pussy of Fleshlight. Vraag je vrouw ook eens een Pocket Pussy of Fleshlight over je penis heen te schuiven. Dubbel genieten!

De Pocket Pussy is een zeer gewilde en handige masturbator speciaal voor mannen. Masturberen met een Pocket Pussy is super lekker en altijd beter dan aftrekken met de hand. Doe het zelf of laat het doen, je krijgt er nooit genoeg van!

Hoe ziet een Pocket Pussy eruit?
Pocket Pussy is eigenlijk een verzamelnaam voor vele verschillende mannelijke masturbators. Ze zijn namelijk niet alleen als vagina te koop, maar ook heerlijke pijp mondjes,  en strakke kontjes zijn erg in trekt. Elk model geeft een ander gevoel voor steeds een unieke ervaring. Of je nu van een poesje houdt met haar, kaal, strak, wijdt, grote of kleine schaamlippen, de ideale kunst vagina is te koop!

Een kunstvagina heeft nooit hoofdpijn en ligt altijd klaar voor je, stop je penis erin wanneer en zo vaak als je maar wilt...!

Waar is een Pocket Pussy van gemaakt?
Pocket Pussies worden altijd gemaakt van een zacht rubber-achtig materiaal. Dit voelt niet alleen aan als een echte vagina bij penetratie, maar is ook lekker snel op lichaamstemperatuur. Hierdoor voelt het niet direct als mastruberen, maar eerder alsof er een lekkere vagina over je penis heen glijdt.
Pocket Pussies zijn dan ook niet alleen geschikt voor de ervaren man, maar doet het ook erg goed als eerste ervaring met het vrouwelijke geslachtsdeel.

Hoe groot is een Pocket Pussy?
Uiteraard zijn er vele soorten en maten pocket pussies te koop. Maar zoals de naam al laat blijken is de bedoeling dat een Pocket Pussy compact genoeg is om in je zak te stoppen. Ze zijn kleiner dan de meeste kunstvagina's (zoals de Fleshlight) dus makkelijk te verstoppen voor nieuwsgierige ouders of vrouwen in geval dat nodig is.

Hoe voelt een Pocket Pussy?
Een Pocket Pussy simuleert het gevoel van een echte vagina. Pocket Pussies verschillen dan ook onderling, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua gevoel. Je kunt dan ook verschillende Pocket Pussies aanschaffen, tot je de perfecte nep vagina gevonden hebt. Het spreekt voor zich dat een goedkope kunstvagina niet zo zacht en echt aanvoelt als een wat duurdere masturbator als de Fleshlight (best verkochte masturbator ter wereld!).

Pocket Pussy kopen tegen een scherpe prijs? Keuze uit meer dan 200 soorten Pocket Vagina's!
Uw aankoop is uiteraard altijd volledig discreet en anoniem!

Je kunt uiteraard ook een Pocket Pussy goedkoop in China bestellen. Wij adviseren echter om dit niet te goed. Er is daar namelijk geen enkele controle op de gebruikte materialen. Het zou zonde zijn als je een rare ziekte oploopt, je piemel eraf valt of je haar begint uit te vallen... Koop altijd bij Nederlandse winkels waar ze Sex Toys voor mannen verkopen!

Kiiroo Product Video

Video van de maand